M

Mario Kart Koins van Plus supermarkten 2018

Op zondag 28 januari zijn Plus supermarkten gestart met een nieuwe actie: de Mario Kart Koins. Bij € 15,00 aan boodschappen krijg je een zakje met daarin 1 munt en een bandje. Je moet het bandje zelf nog om de munt heen doen. Dit is een lastig werkje. Er zijn bandjes in 6 verschillende kleuren, dus je kunt zelf kiezen welke kleur band je om heen munt heen wilt.

Schijnbaar hebben de munten ook nog speciale eigenschappen zoals onder andere een speciale geur of glow-in-the-dark. De munten zijn van metaal met een holografische afbeelding. Er zijn 28 munten om te verzamelen. Voor € 2,49 is een Kollektor te koop: een rol met een rubberen buitenkant. Het zwarte deel kun je eraf draaien. In de Kollektor is ruimte voor 24 munten. De 4 Limited Editions passen niet in de Kollektor. Vanaf 4 februari is er iedere week 1 Limited Edition verkrijgbaar bij bepaalde producten. De Limited Editions zitten in een doosje. Klik hier om een overzicht van de Mario Kart Koins te openen

Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van het overzicht. Zolang de actie loopt is er nog een beter overzicht te vinden op de website van Plus supermarkten.

Magische Medaillons van Symbolica en Efteling bij Emté.
Van 15 september t/m 21 oktober 2017 kon je bij Emté supermarkten 24 Magische Medaillons van Symbolica verzamelen. Dit is weer echt zo’n actie waarbij je je afvraagt van waar moet ik hem gaan zoeken. Over het algemeen worden ze Efteling Symbolica munten genoemd, maar officieel heten ze Magische Medaillons. De munten hebben een doorsnee van 5 cm. 
Ze zijn erg mooi met onder andere holografische, gouden glitter en beweegeffecten. Voor € 1,00 was een kartonnen album te koop waar ze allemaal in geklemd kunnen worden. Ook was er voor € 1,00 een sjoelbak te koop, om met de munten te kunnen sjoelen.
Ik heb een complete set dubbel en te koop voor € 7,00 exclusief de verzendkosten. Het album past door de brievenbus.
Klik hier om het overzicht van de Symbolica munten te openen.