K

 

Koekenbakkers steekvormpjes van AH 2018
Van 1 tot en met 28 oktober 2018 kun je bij AH supermarkten steekvormpjes verzamelen. Volgens de folder zijn er 40 vormpjes om te verzamelen. Het zijn de letters van het alfabet, de cijfers 0 t/m 9 en 4 tekens. Er is een verzamelalbum en een opbergzakje te koop. Het is nog even de vraag of er echt 40 verschillende vormpjes zijn of dat de M en de W, de I en de 1, de N en de Z en de O en de 0 niet hetzelfde zijn. 

K3 stickerkaarten van Emté 2017
Van 5 februari t/m 11 maart 2017 kon je bij Emté supermarkten K3 stickerkaarten verzamelen. Bij € 10 aan boodschappen en diverse actieproducten kreeg je een flowpack met daarin 2 kaarten. Op iedere kaart zat een sticker geplakt. Er waren 60 kaarten en stickers om te verzamelen. Er zitten 10 zilveren stickers tussen de stickers. Deze stickers komen minder voor in de flowpacks en worden nog door veel verzamelaars gezocht om hun verzameling compleet te maken. De stickers kunnen in het K3 funboek geplakt worden, voor de kaarten is geen ruimte in het album.
Klik hier om een overzicht van de stickers en de kaarten te openen.
Te koop: Een complete set van het album met alle 60 kaarten en stickers om zelf nog in te plakken voor € 12,00. Losse gewone kaartjes zijn te koop voor € 0,10 per stuk. Losse zilveren kaartjes zijn te koop voor € 1,00 per stuk (voor zover de voorraad strekt).