D

Vanaf 22 mei 2022 had Plus supermarkten een Domino Challengers actie. Bij € 15,00 aan boodschappen krijg je een klein zakje met daarin 3 domino stenen. Er is ook een speciale folder over de actie beschikbaar. Daarin staan de afbeeldingen van 14 verschillende dominostenen met afbeeldingen. Er zijn ook dominostenen zonder afbeelding. Iedere week zijn er Limited Editions bij actieproducten. Dit zijn geen dominostenen maar hulpmiddelen zoals een brug of een molen om je baan nog spannender te maken. 

Dieren Dichtbij van Coop uit 2021

Van 13 september t/m 24 oktober 2021 kon je bij Coop sparen voor dierenknuffels en stickers. Voor de dierenknuffels moest je zegeltjes sparen en dan nog €9 per knuffel bijbetalen. Het album voor de stickers is te koop voor € 1,99 en bij €10 aan boodschappen ontvang je een flowpack met 4 stickers voor het album.

Enkele albums en een flinke pak stickers dubbel. Losse stickers zijn te koop voor € 0,10 per stuk (minimaal bedrag van een bestelling € 0,50). Een compleet album met alle stickers is te koop voor € 7,00. 

Disney Movie Moments van Plus 2018
Vanaf 13 september 2018 kon je bij Plus supermarkten Disney Movie Moments kaarten verzamelen. Er waren 192 gewone kaarten om te verzamelen. De eerste dagen van de actie kreeg je bij € 25,00 aan boodschappen een verzamelalbum. Vanaf 16 september was er 3 weken lang een limited Edition kaart verkrijgbaar bij speciale actieproducten. Op een smartphone komen de kaartjes met een speciale app tot leven. 
Ik heb nog diverse nieuwe lege albums en complete sets met kaartjes te koop voor €15 voor een complete set.