C

CROKY CLIPS 2023

Sinds oktober 2023 zitten er weer af en toe een soort flippo’s in de zakken chips van Croky. Ze heten alleen geen flippo’s, maar Clips. Ze hebben een gaatje zodat je ze aan een sleutelhanger zou kunnen hangen, maar de sleutelhanger zit er niet bij. Er zijn 20 verschillende clips om te verzamelen.

CROKY STICKITS 2023

Dit zijn stickertjes met een soort foam aan de achterkant. Als een actie loopt kijkt ik meestal even op de website of er meer informatie te vinden is. Op de website stonden 11 verschillende afbeeldingen van Stickits, maar dit is een vreemd aantal. Waarschijnlijk zijn er 12 verschillende geweest. Ik heb er tot nu toe nog maar 8 verschillende bij elkaar kunnen verzamelen.

CROKY COINS 2022

In 2022 gaf Croky een serie van 20 coins weg bij de chips. Deze flippo’s hadden een mooie glinsterende achtergrond. De flippo’s zaten apart verpakt en op het kartonnetje stond een code. Door de code in te voeren op de site van Croky kon je sparen voor leuke extraatjes. Onder andere een album om de coins in op te bergen. Maar die was al heel snel op/uitverkocht.

Despicable Me 3 tattoo’s van Croky 2017
In mei 2017 zat in sommige zakken Croky chips een tattoo van de film Despicable Me 3. Alleen als er een strook op de zak zat, zaten de tattoo’s erin. Er waren 12 tattoo’s om te verzamelen. Op de afbeelding hiernaast staan er 11. De 12e stond op de strook op de zak. 
Klik hier om het overzicht van de Despicable Me 3 tattoo’s te openen.

CROKY CAPS 2017

In mei 2017 gaf Croky een serie van 20 caps uit met afbeeldingen van de Croky vogel. Zie de afbeelding hiernaast.

CROKY 2015 MINIONS CAPS

In 2015 gaf Croky een serie van 12 Minions Caps uit. Eigenlijk zijn dit geen caps maar spinners. De Spinners zitten in een langwerpige raampje. Er zit een kruisje in het midden van de cap en aan de zijkant zitten 2 stokjes die je door de cap heen kunt steken om er een spinner van te maken.