A

Op deze pagina staat de volgende informatie:

 Angry Birds Plus 2016
Anubis knikkers van Plus uit 2008
 Aladdin magneten van Dots 2004 Apollo-historie Shell 1970

Angry Birds van Plus supermarkten 2016
Vanaf 15 mei 2016 kon je bij Plus supermarkten enkele weken Angry Birds verzamelen. Volgens de folder waren er 25 Angry Birds om te verzamelen, maar volgens de Stapellijst zijn het er 28. Er wordt namelijk iedere week 1 Limited Editions Angry Birds uitgegeven, bij 3 verschillende actieproducten. Voor € 1,99 is een verzamelbox te koop. In de verzamelbox is alleen plaats voor de 25 normale Angry Birds en niet voor de Limited Editions.
Klik hier om het overzicht van de Angry Birds te openen.
TE KOOP: De verzamelbox (nieuw) met daarbij de 25 Angry Birds die erin passen voor
€ 9,00. Voor een complete set met daarbij de 3 Limited Editions vraag ik € 12,00.

Het huis Anubis knikkers van Plus uit 2008
Plus supermarkten en Nickelodeon gaven in een gezamenlijke actie knikkers uit van “Het Huis Anubis”. Er waren 46 verschillende knikkers om te verzamelen. De actie liep van 25 maart tot 10 mei 2008. Door de supermarkt werd toen ook wel een lijstje uitgegeven van welke knikkers er allemaal waren, maar dit was niet erg duidelijk. Er was ook een opbergding voor deze knikkers te koop, maar die is heel onhandig. Het is een gigantisch groot bakblik in de vorm van een oog (lengte ongeveer 1 meter). De knikkers liggen er los op en kunnen er dus zo weer afvallen. Echt waardeloos!
Klik hier om een overzicht van de Anubis knikkers te openen.
Ik heb zelf de verzameling Anubis knikkers compleet. Ik heb heel veel knikkers dubbel. Ik heb ze niet uitgezocht maar zeer waarschijnlijk zit er wel een complete set tussen. Ook het oogblik is te koop. Vraag ernaar bij belangstelling.

Aladdinmagneten van Dots worstjes uit 2004
In 2004 zaten er korte tijd koelkastmagneetjes bij de kleine hartige worstjes van Dots. Het is een serie van 4 magneten met de hoofdfiguren van de Disneyfilm Aladdin.
Klik hier om een overzichtje te openen.
 
Apollo-historie van Shell uit 1970
Ik krijg regelmatig een doos of album met oude stickers in handen. Meestal kijk ik die dan even door of er nog verzamelstickers tussen zitten. Zo trof ik ook eens in een doos een paar stickers aan van Shell, met logo’s van Apollovluchten. Ik heb een kennis die alles van ruimtevaart af weet en daar informeerde ik naar meer informatie over de actie. Zo kreeg ik van hem deze poster toegestuurd. Er waren 10 stickers om te verzamelen. In totaal waren er begin jaren ’70 al 15 Apollo vluchten geweest. Voor iedere bemande Apollovlucht werd een speciaal logo ontworpen en die logo’s werden als sticker uitgegeven om op de poster te plakken.
Klik hier om een overzicht van de stickers en poster te openen.