AH-toetjes

Al vanaf 2000 stopt AH kleine figuurtjes in de kindertoetjes. De eerste jaren waren die voornamelijk series met dierenfiguren en Sesamstraat. De laatste jaren zitten er ook wat andere series tussen, zoals speciale series voor Kerst en Pasen en series zoals bijvoorbeeld de Glowies. Onder deze pagina hangt nog een speciale pagina voor de KidsWorld toetjes.

 

Sesamstraat
Klik hier om het overzicht van de Sesamstraat figuurtjes te openen.

Serie 4 werd uitgegeven in 2008. Deze figuurtjes staat allemaal in het teken van sport. De complete serie is te koop voor € 1,20
Serie 3 werd uitgegeven in 2007. De complete serie is te koop voor € 1,20.
Serie 2 werd in 2006 uitgegeven. Hoewel Pino erg veel lijkt op de Pino uit serie 1 zit er wel verschil tussen.  De complete serie is te koop voor € 1,20. 
Serie 1 van Sesamstraat werd uitgegeven in 2005. De serie bestond uit 8 figuurtjes. De complete serie is te koop voor € 1,20.

Dierentoetjes
Van 2000 tot 2005 werden 10 verschillende series met dierenfiguurtjes uitgegeven door AH. Ik heb een aantal dierfiguurtjes dubbel en te koop voor € 0,25 per stuk. Bij belangstelling vraag ernaar. Minimaal bedrag van een bestelling is € 0,50.
Klik hier om het overzicht van die eerste 10 series te openen.

Serie 10 werd uitgegeven in 2005. De schorpioen ontbreekt nog in mijn verzameling.
Serie 9 werd uitgegeven in 2004 onder de naam Pooldieren. Ook hier zaten stickertjes bij. De sneeuwuil ontbreekt nog in mijn verzameling.
Serie 8 werd in 2004 uitgegeven onder de naam “Dino’s en dodo’s”. Ook hier zaten stickertjes bij. Van serie 8 zoek ik nog de Quagga (2e van links, soort paard) voor mijn eigen verzameling. 
Serie 7 werd in 2003 uitgegeven en heet “De Hollandse jungle”. Ook hier zaten stickertjes bij. 
Serie 6 werd in 2003 uitgegeven. Deze serie heet “De jungle van Indonesië”. Ook bij deze figuurtjes zaten stickers. Ik heb 4 van deze stickers in mijn verzameling. Jammer genoeg kom je de figuurtjes slechts zelden ingepakt tegen.
Serie 5 werd in 2002 uitgegeven. Dit was de eerste serie die een naam had “De woestijn van Australië”. De koala uit serie 4 en 5 zijn identiek. Bij deze serie zitten stickertjes bij de figuurtjes.
Serie 4 werd uitgegeven in 2002. In deze serie ziet de Orang Oetan er heel anders uit op het plaatje als het echte figuurtje. Daarom twijfel ik nog steeds of ik dit figuurtje wel echt gevonden heb. Moet dit dezelfde orang oetang zijn als van serie 6?
Serie 3 werd ook in 2001 uitgegeven. Hier heb ik zelf de originele bijsluiter van. Op de bijsluiter is te zien dat de actie in samenwerking met het WNF werd uitgegeven. 
Serie 2 werd uitgegeven in 2001.
Ik heb zelf ook geen originele bijsluiter van deze serie. Ik heb deze afbeelding eens op internet gevonden. 
Serie 1 is in 2000 uitgegeven. Ik heb heel lang getwijfeld of de gorilla wel goed was. Op het plaatje staat hij in een andere houding als dat het figuurtje werkelijk is uitgevoerd. Op de plaatjes in het overzicht staat het echte figuurtje afgebeeld.
Ik heb zelf ook geen originele bijsluiter van deze serie. Ik heb deze afbeelding eens op internet gevonden.